2019-2020年高中英语Unit1AlandofdiversitySectionⅠ练习新人教版.doc

上传人:tia****nde 文档编号:2403248 上传时间:2019-11-23 格式:DOC 页数:4 大小:31.50KB
返回 下载 相关 举报
2019-2020年高中英语Unit1AlandofdiversitySectionⅠ练习新人教版.doc_第1页
第1页 / 共4页
2019-2020年高中英语Unit1AlandofdiversitySectionⅠ练习新人教版.doc_第2页
第2页 / 共4页
2019-2020年高中英语Unit1AlandofdiversitySectionⅠ练习新人教版.doc_第3页
第3页 / 共4页
点击查看更多>>
资源描述
2019-2020年高中英语Unit1AlandofdiversitySection练习新人教版一、写作词汇检测根据该部分词汇,完成下列句子、小对话或小语段。1.She supported herself (借助) evening classes.答案:by means of2.Unluckily,his parents died when he was 8.But he managed to (习惯于新的生活方式) by himself.答案:make a life3.When was she (当选) to Parliament(议会)?In 1989.答案:elected4.Sorry,I cant move a bit. it (坚持),Julian.The train is ing soon.答案:Keep;up5.(艰难困苦) came one after another.Therefore,the (大多数) of the villagers left their hometown for Boston to build railroads.The small (百分比) (继续生存) there in the following years.答案:Hardships;majority;percentage;lived on二、阅读词汇检测根据该部分词汇,写出画线部分的汉语意思。Im dreaming that Ill travel in the Arctic 1.Some day,Ill invite some international students,who e from Denmark 2. or Pakistan 3.,to go there.Well take an aircraft 4. in Korea 5.,and then take a ship across the Bering Strait 6.In two weeks,well arrive there.When there,well know the distinction 7. between the Arctic and the continent.答案:1.北极2.丹麦3.巴基斯坦4.飞机5.韩国6.海峡7.区别三、变式训练1.People believe that Ken is very good at operating a puter.Ken to be very good at operating a puter.答案:is believed2.There are a number of famous statues in the museum,including two bronze casts.There are a number of famous statues in the museum,two bronze casts .答案:included3.It is not likely that Henry does it on purpose to tease me.Henry do it on purpose to tease me.答案:is not likely to4.Despite the fact that Helen is short,she is an excellent basketball player. the fact that Helen is short,she is an excellent basketball player.答案:In spite of5.It occurred to me that we should hire another secretary.It that we should hire another secretary.答案:struck me四、阅读理解In 1885,the Republic of France,important friend during the American Revolution,donated the largest statue in the world,Liberty Enlightening the World,to the United States of America.The statue would celebrate its century of independence.To ship it,the statue was broken down into 350 pieces.And now,spread across Bedloes Island in New York Harbour,it sat in 214 wooden packing boxes.The problem was that New York had no money to reassemble it.Six other cities,less affected by the recent economic decline,had the money and bid to build it.But a Hungarian immigrant,Joseph Pulitzer,the owner of Americas biggest newspaper called the World,wouldnt let “Liberty” go.When he heard that the Statue of Liberty was about to die from lack of funds,he saw his chance.Pulitzer set the fund-raising goal of the World at $100,000.In its pages he laughed at the rich,thus increasing the papers appeal among working-class people,and firmly planted the idea that the statue was a monument not just for New York City but,indeed,for all of America.Perhaps Pulitzers cleverest trick was the promise to publish the name of every single contributor in the pages of the World,no matter how small the contribution.The editorial that opened the fund-raising campaign set its tone.He wrote:“The World is the peoples paper and it now appeals to the people to e forward and raise the money for the statues base.”The statue,he said,was paid for by “the masses of the French people.Let us respond in like manner.”The circulation of the World increased by almost 50,000 copies.African American newspapers joined in the effort,encouraging their readers to contribute to a monument that would,in part,celebrate the end of slavery.So the money poured in,as single-dollar donations from grandmothers and pennies from the piggybanks of schoolchildren.On August 11,1885,the front page of the World announced,“ONE HUNDRED THOUSAND DOLLARS!”The goal had been reached,even slightly beyond,thanks to more than 120,000 contributions.1.What does the underlined word “reassemble”(Para.1) probably mean?A.Put together.B.Take apart.C.Transport.D.Repair.答案:A解析:词义猜测题。根据第一段可知,自由女神像是法国送给美国人民的礼物,为了运送它,女神像被分解成350块,装在214个木箱里。问题是纽约没有钱来把它重新装配起来。故画线词“reassemble”与put together意思相近,表示重新组装。故A项正确。2.Which of the following was the greatest move in Joseph Pulitzers success?A.Attacking the rich people.B.Celebrating the end of slavery.C.Printing every contributors name in the World.D.Persuading children to donate their pocket money.答案:C解析:细节理解题。根据第四段第一句并结合第二、三段可知,为了不让自由女神像因资金短缺而落入他人之手,Pulitzer发起筹募资金活动,同时还做了一些其他努力。其中最伟大的一项就是把每位捐款人的名字都公布在世界报上。故C项正确。3.What did Joseph Pulitzer try to convey to his readers about the Statue of Liberty?A.It was a symbol of independence.B.It was a monument for the whole USA.C.It was a wonder in the building history.D.It was a favor from the rich French people.答案:B解析:细节理解题。根据第三段第二句可知,关于女神像,Pulitzer想对读者传达的思想就是它是全美国的纪念碑。故B项正确。4.What was the main purpose of Joseph Pulitzers efforts?A.To protect the Statue of Liberty.B.To win working-class readers over.C.To expand the circulation of his paper.D.To raise money for the Statue of Liberty.答案:D解析:细节理解题。根据第三段第一句中的“Pulitzer set the fund-raising goal”并结合第三至五段的内容可知,Pulitzer所做的努力就是为自由女神像筹集资金。故D项正确。五、语篇填空How would you define your values?Before you answer this question,you need to know what,in general,values are.Your values are 1. things that you believe are important in the way you live and work.Theyre 2.(probable) the measures you use to tell if your life is turning out to be what you want.When the things that you do and the way you behave match your values,life is usually goodyoure 3.(satisfy) and content.4. when these dont agree with your personal values,it is time that things 5.(begin) to go wrong.This can be a real source of unhappiness.This is 6. making a conscious effort to identify your values is so important.Values exist,whether you recognize 7.(they) or not.Life can be much 8.(easy) when you acknowledge your values.If you 9.(value) family,but you have to work very long in your job,will you feel internal stress and conflict?And if you dont value petition,and you work in a highly petitive sales environment,are you likely to be pleased with your job?In these types of situations,10.(understand) your values can really help.When you know your own values,you can use them to make decisions about how to live your life.答案:1.those/the2.probably3.satisfied4.But5.began/should begin6.why7.them8.easier9.value10.understanding六、短文改错(xx全国高考)The summer holiday is ing.My classmates and I are talking about how to do during the holiday.We can chose between staying at home and take a trip.If we stay at home,it is fortable but there is no need to spend money.But in that case,we will learn little about world.If we go on a trip abroad,we can broaden your view and gain knowledges we cannot get from books.Some classmates suggest we can go to places of interest nearby.I thought that it is a good idea.It does not cost many,yet we can still learn a lot.答案:第二句:howwhat第三句:chosechoose;taketaking第四句:butand第五句:about后加上the第六句:yourour;knowledgesknowledge第七句:删掉can或是canshould第八句:thoughtthink第九句:manymuch
展开阅读全文
相关资源
正为您匹配相似的精品文档
相关搜索

最新文档


当前位置:首页 > 图纸专区 > 高中资料


copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 装配图网版权所有   联系电话:18123376007

备案号:ICP2024067431-1 川公网安备51140202000466号


本站为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有。装配图网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。若文档所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知装配图网,我们立即给予删除!