2018-2019学年高二英语 寒假作业 第一天.doc

上传人:tia****nde 文档编号:6262077 上传时间:2020-02-21 格式:DOC 页数:9 大小:71KB
返回 下载 相关 举报
2018-2019学年高二英语 寒假作业 第一天.doc_第1页
第1页 / 共9页
2018-2019学年高二英语 寒假作业 第一天.doc_第2页
第2页 / 共9页
2018-2019学年高二英语 寒假作业 第一天.doc_第3页
第3页 / 共9页
点击查看更多>>
资源描述
第一天单句改错1、Mr Brown stood at the door, weled newers with a large smile._2、I couldnt do my homework with all that noise go on._3、He had an illness after breath in coal dust for many years._4、It was the first time that our parents had allowed us to going to the New Years party and we were all very excited._5、I did all thatI could express myself clearly but my speech was a total failure._阅读理解6、 Jimmy Doolittle was a scientist, an airplane engineer and a general in the United States Army. At one time, he held the record for flying faster than any other person. He was the first pilot to cross the United States in less than twenty-four hours. He was the first pilot to fly “ blind,using only instruments to guide his airplane. And, when his country entered World War Two, he led one of the first successful attacks against the enemy. Jimmy Doolittle was bom on December, 14th, 18%,in the western state of California. His family soon moved to Nome,Alaska. Jimmy was a small boy. He never grew to be very big. Yet larger boys made a mistake if they thought being small also meant being weak. Jimmy would fight if someone tried to hurt him. And he almost never lost. As a young man he became a boxing champion. When the United States entered World War One, young Jimmy Doolittle joined the army. He also asked to be trained as a pilot. On March 18th, 1918, Jimmy passed the tests and graduated from flight school. He had hoped to go to France and fight in the war. The army, however, had him train other pilots. When the war ended, Jimmy chose to stay in the army. He thought this would give him a chance to bine his flying skills and his interest in engineering. For most of the years between World War One and World War Two, Jimmy Doolittle was involved in the growth of the airplane industry. He helped test new airplanes. He flew longer and longer distances. He also entered the world-famous air races of the time. On September 27th, 1993, the scientist, racing pilot, aviation pioneer and military leader Jimmy Doolittle died.1.Which of the following statements about Jimmy is NOT true?A.He was the first pilot to fly with his eyes covered.B.He held the record for the flying speed at one time.C.He was the first pilot that crossed America in less than 24 hours.D.He was the first pilot to fly only by using instruments to guide his airplane.2.What did Jimmy do during the First World War?A.He went to France to fight.B.He trained other pilots in the army.C.He became a boxing champion.D.He led the army to attack against the enemy.3.Why did Jimmy choose to stay in the army when the war ended?A.He liked the army very much.B.He wanted to train more pilots in the army.C.He thought the army could provide better salary.D.The army was a good place to bine his skills and interest.4.The last paragraph but one mainly tells Jimmys_.A.achievementsB.contributionsC.developmentD.strengths7、 Have you ever run into a careless cell phone user on the street? Perhaps they were busy talking, texting or checking updates on WeChat without looking at what was going on around them. As the number of this new “species” of human has kept rising, they have been given a new name phubbers(低头族). Recently, a cartoon created by students from China Central Academy of Fine Arts put this group of people under the spotlight. In the short film, phubbers with various social identities bury themselves in their phones. A doctor plays with his cell phone while letting his patient die, a pretty woman takes selfie(自拍照)in front of a car accident site, and a father loses his child without knowing about it while using his mobile phone. A chain of similar events eventually leads to the destruction of the world. Although the ending sounds overstated, the damage phubbing can bring is real. Your health is the first to bear the effect and result of it. “Constantly bending your head to check your cell phone could damage your neck,” Guangming Daily quoted doctors as saying. “the neck is like a rope that breaks after long-term stretching.” Also, staring at cell phones for long periods of time will damage your eyesight gradually, according to the report. But thats not all. Being a phubber could also damage your social skills and drive you away from your friends and family. At reunions with family or friends, many people tend to stick to their cell phones while others are chatting happily with each other and this creates a strange atmosphere, Qilu Evening News reported. It can also cost you your life. There have been lots of reports on phubbers who fell to their death, suffered accidents, and were robbed of their cell phones in broad daylight.1.For what purpose does the author give the example of a cartoon in Paragragh2?A.To advertise the cartoon made by students.B.To inform people of the bad effects of phubbing.C.To indicate the world will finally be destroyed by phubbers.D.To warn doctors against using cell phones while treating patients.2.Which of the following is NOT a risk a phubber may have?A.His social skills could be affected.B.He will cause the destruction of the world.C.His neck and eyesight will be gradually harmed.D.He might get separated from his friends and family.3.Which of the following may be the authors attitude towards phubbing?A.Objective.B.Supportive.C.Optimistic.D.Opposed.4.What may the passage talk about next?A.Advice on how to use a cell phone.B.People who are addicted to phubbing.C.The possible consequences of phubbing.D.Measures to reduce the risks of phubbing.七选五8、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 When I was a boy, smartphones and puters were not available, and our television only got one channel dearly. Still, the fields, hills, and woodlands around my home never got me bored. _ I can remember that I went on a hike at a nearby lake when I was young. At the backside of it I was amazed to find an old dirt road that I had never seen before. It was full of potholes and muddy tire tracks and deep woods on both sides. _The dirt road gave way to a gravel one and then a paved one, yet there was still neither a car nor a house in sight. I noticed the sun was starting to go down and I didnt want to be trappefl on this road in the dark of night, hut I was afraid it would be dark before I could make it hack to the lake again._My heart was pounding and my legs were aching. I was almost in tears when I turned one curve and saw something in the distance. It was a house! My heart heat fast!_It was still over a mile away, but my legs felt like feathers and I run to my house in no time with a big smile on my face. Then I ended my adventure with a good nights sleep.A.I knew the way home!B.I realized I had to give up.C.I took great interest in imagination.D.Yet, exploring it still seemed like a fine adventure.E.I continued to walk on with the fear wowing inside.F.Unfortunately, I walked on and on for what seemed like hours.G.The adventures they provide were only limited by my imagination.语法填空9、 A mon tip on fitting walking into your day is to park your car at the back of the parking lot when you shop or go to work. To take that idea one step further, why not consider _(walk) from your home to the store or to your office? If you take public transportation _someone gives you a lift, get off one stop earlier. Another mon _(suggest) is to take the stairs whenever possible. However, some people find that they can do all the things on one floor and don t find the need _(use) the stairs. If this is the case, you can regularly use a copier _is across the building from your desk or use a washroom on a different floor. If you _(frequent) go out for lunch, suggest to your workmates that you find a wonderful restaurant _walking distance. If time is a matter, speak with your boss about lengthening(延长) your lunch break. And you promise that you can work for a few extra minutes at _end of the day. As we all know, walking your dog really _(provide) many health benefits. It is one of the _(good) ways to get extra steps while you can appreciate the beauty of nature.书面表达10、假定你是李华,你的英国笔友Peter沉溺于网络游戏不能自拔,甚至不听父母劝阻想要离家出走.请根据以下要点提示,写信劝他放弃这个想法.1.网瘾的危害;2.要尊重父母并道歉;3.建议他管理好自己的时间.注意:1.词数100左右, 开头和结尾已经为你写好不记入总词数;2.可适当增加细节,以使行文连贯.Dear Peter, Im very sorry to hear that you have decided to leave home because of your conflict with your parents._Yours,Li Hua 答案以及解析1答案及解析:答案:Mr Brown stood at the door, newers with a large smile. 2答案及解析:答案:I couldnt do my homework with all that noise on. 3答案及解析:答案:He had an illness after in coal dust for many years. 4答案及解析:答案:It was the first time that our parents had allowed us to to the New Years party and we were all very excited.解析:句意:这是第一次我们的父母允许我们参加新年派对, 我们都兴奋极了. allow sb. to dosth.是固定结构,意为“允许某人做某事”。 5答案及解析:答案:I did all thatI could express myself clearly but my speech was a total failure.解析:句意:我竭尽所能想要清楚地表达我自己(的想法),但是我的演讲还是彻底失败了。that I could (do)是定语从句, 修饰先行词all, to express myself clearly是不定式短语作目的状语. 6答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.A解析:1.细节理解题。根据第二段的内容可知,只有A句不对。故选A项。2.细节理解题.根据第五段中的“The army,however,had him train other pilots. ” 可知B项正确。3.细节理解题.根据第五段最后一句可知,D项正确.4.主旨大意题.根据倒数第二段的内容可知,主要介绍的是吉米的成就. 误解分析:易错项是B项,意为“贡献”。 7答案及解析:答案:1.B; 2.B; 3.D; 4.D 8答案及解析:答案:G; D; F; E; A解析:1.G上文提到,我小时候没有手机和电脑,电视也只有一个频道。但是,房子周围的田野、小山和树林从没让我感到无聊再根据下文提到的探险经历可知,在这些地方探险无法满足我的想象力。2.D上文提到,我去湖边远足,路上碎石遍地、路面崎岖不平,路的两旁密林高耸根据下文的描述可知,我认为到这里探索似乎是不错的冒险;3.F下文提到,我担心天黑以前找不到冋湖边的路,因此说明已经花了很长时间、走了很远的路了。4.E下文提到,我的心狂跳不止,我的腿也开始疼痛。说明此处表示内心害怕但是还在继续前行。误解分析:易误选B项。受到下文提到的“感到害怕和腿疼”的干扰但是根据下文“when I turned.”可知我没有放弃。5. A上文提到看到了远处的房子,下文提到“ my legs felt like feathers and I run to niy house in no time”,可知此处表不找到了回家的路。 9答案及解析:答案:walking; or; suggestion; to use; that/which; frequently; within; the; provides; best 10答案及解析:答案:Dear Peter, Im very sorry to hear that you have decided to leave home because of your conflict with your parents.I think its unwise to make such a decision.Addicted to playing online games,you are not only wasting your valuable time but also hurting the feelings of your parents.Your parents love you so much that they are trying every effort to make your life better.Therefore,wouldnt it be reasonable for you to respect them,have a talk with them and apologize?Meanwhile,you should manage your time more wisely and find some meaningful ways to spend your free time.Im looking forward to your reply.Yours,Li Hua解析:【亮点说明】本文结构紧凑,层次分明,而且使用了多种表达:because of;make such a decision;Addicted to;try every effort to努力去做;Therefore; Meanwhile; look forward to;
展开阅读全文
相关资源
相关搜索

当前位置:首页 > 图纸专区 > 高中资料


copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 装配图网版权所有   联系电话:18123376007

备案号:ICP2024067431-1 川公网安备51140202000466号


本站为文档C2C交易模式,即用户上传的文档直接被用户下载,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有。装配图网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。若文档所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知装配图网,我们立即给予删除!